Munkaerő toborzás

Recruitment szolgáltatás

Ha a csapatod dinamikusan fejlődik és sorakoznak a nyitott pozíciók, vagy csak egyetlen állásra keresel jelentkezőt, de nehéznek bizonyul a keresés.

Pontosan tudjuk, hogy hogyan találjuk meg az ideális jelöltet a csapatodnak és azt is, hogy milyen karrierlehetőségekkel támogassuk a jelentkezők döntését.

 

Tech szakemberek elhelyezésén dolgozunk minden nap: többek között fejlesztők, elemzők és menedzserek pályázatát visszük sikerre. Hatékonyak vagyunk start-up állások betöltésében, KKV cégek bővítési projektjeiben és nemzetközi nagyvállalatok új csapatainak felépítésében.

SZEKTORSPECIFIKUS TUDÁS

Egy új IT pozíció vagy komolyabb létszámbővülés során gyakran előfordul, hogy a HR-es kollégáidnak jól jönne a segítség. Akár azért, mert sok pozíciót kell rövid idő alatt betölteni, akár azért, mert olyan tech-pozíció vár betöltésre, amelynél az interjúztatáshoz mindenképpen szükséges a tech-tudás.

MUNKAERŐPIACI TUDÁS

A közös munkánk során hozzájuthatsz a munkaerőpiacot érintő értékes tudáshoz: aktuális bérsávok, elérhető tudáskombinációk, karrierelvárások, az adott pozíció betöltését befolyásoló tényezők és trendek kerülnek a birtokodba, melyek más forrásból nem jutnának el hozzád.

MINŐSÉGI JELÖLTEK

Ha együttműködsz velünk, az azt is jelenti, hogy csupa előzetesen szűrt, a pozíciódhoz és a csapatodhoz illő, képzett és megfelelő tapasztalattal rendelkező jelölttel találkozol az interjúkon. Minőségi jelentkezőket kapsz és válogathatsz közülük.

HATÉKONY ELÉRÉS

Nem minden jó jelölt keres aktívan új állást, őket passzív álláskeresőknek hívjuk. A tech pozíciók potenciális jelöltjeire általában igaz, hogy passzívan keresnek állást, ez számunkra azt jelenti, hogy más módszerekkel tudjuk elérni őket és hosszabb ideig tarthat a felkutatásuk. Tapasztalt recruitment csapatunk jól tudja, hogy hogyan érje el őket, sőt abban is rutinosak, hogy elérjék náluk a következő karrierlépést.

MEGTALÁLJUK A TEHETSÉGEKET

Megtaláljuk a legjobb jelölteket IT, PM, HR és FinTech pozíciókra, ebben vagyunk a legjobbak.

Ha szakértő tanácsra van szükséged munkaerőtoborzás terén, esetleg a jelentkezők mennyisége miatt jól jönne a segítségünk, keress minket! Ha a meglévő HR folyamataid megértek a változásra és jól jönne egy átgondolt terv, hogy olajozottan működjön ez az üzleti területed is, mi készen állunk. Gondold át, hogy mire van igazán szükséged és válaszd ki szolgáltatási portfoliónkból! Ha hozzánk fordulsz, akkor egyedi, igényeidre szabott megoldásra számíthatsz.

Recruitereink az IT és FinTech terület specialistái. Képben vagyunk az interjúkhoz szükséges tech tudással és a szektort jellemző friss piaci ismeretekkel is. Tapasztalataink azt mutatják, hogy a jelentkezők nagyra értékelik azt a pluszt, hogy a keresés korai fázisában is olyan emberekkel kerülnek kapcsolatba, akik értik az adott pozíció lényegét és átlátják a hozzá kapcsolódó háttérismereteket is. Ez megkönnyíti számukra is, hogy partnerként tudjanak kommunikálni a legesélyesebb tech szakemberekkel.

Ha együtt dolgozunk, akkor arra számíthatsz, hogy az együttműködésünk során tőlünk nem egy CV-küldő szolgáltatást kapsz. Mi a betöltendő pozíciódra szabott minőségi jelöltprofilokat szállítjuk neked. Ezeket az anyagokat személyes és telefonos interjúink alapján készítjük és a pályázók szakmai tapasztalatai mellett kitérünk a személyiségjegyeikre valamint a főbb motivációkra.

Rugalmas megoldásainkkal és javaslatainkkal több komplex és rendhagyó Recruitment projektet is megvalósítottunk. Felismerjük, ha lehetetlen küldetés rejtőzik egy-egy toborzási feladatban, és ilyen esetben jelezzük a hozzánk érkező megkeresésre, hogy milyen változtatással lenne érdemes belekezdeni a projektbe.

MIÉRT VÁLASZD
RECRUITMENT SZOLGÁLTATÁSUNKAT

Összegyűjtöttük a főbb előnyöket munkaerő toborzás szolgáltatásunkról.

Egy egész csapat dolgozik neked

Amikor igazán hatékony megoldásra van szükséged, akár az idő, akár egy pozíció komplexitása miatt, akkor jön igazán jól egy tapasztalt csapat, aki a háttérből támogatja a munkaerő-toborzási feladatokat.

Jelöltbázissal támogatunk

Jelöltjeinkkel a felvételi folyamat során és azt követően is jó kapcsolatot ápolunk, és hiszünk benne, hogy hosszútávú értéket jelent számukra az emberközpontú törődés. Emiatt akár évek múltán is szívesen veszik, ha megkeressük őket újabb karrierlehetőségekkel.

Értékes időt kapsz tőlünk

Napjainkban a jó vezetők az időt tartják legértékesebbnek, mi ebből biztosítunk neked egy kis pluszt. Ha velünk dolgozol, azt az időt nyered meg, amíg mi elvégezzük az első szűrési fázisokat és interjúköröket. Ez idő alatt te a saját üzleti prioritásaidra fókuszálhatsz.

Az elérhető legjobb jelölteket kapod

Ha reális szakmai elvárásokkal rendelkezik a betöltendő állásod és részletes információk állnak rendelkezésünkre arról, hogy milyen lenne az ideális jelentkező, akkor a felvételi folyamat olajozottan működik és rövid határidővel is a legjobb jelöltek kerülnek hozzád.

A RECRUITMENT TERÜLETÉN BELÜL

IT + FinTech + PROJEKTMENEDZSMENT + HR

 

TEHETSÉGEK ELÉRÉSÉRE SPECIALIZÁLÓDTUNK

DOLGOZZ SZAKÉRTŐKKEL

Hosszútávú hatékonyság

A közreműködésünkkel elhelyezett munkavállalók több, mint 80%-a marad próbaideje után is új pozíciójában. És azon dolgozunk, hogy ez a szám tovább növekedjen.

Mindig a minőségre fókuszálunk

Csak olyan jelölteket fogunk ajánlani, akik megfelelnek az igényeiteknek.

Gyors reakcióidővel működünk

A legjobb szakmai önéletrajzok érkeznek hozzád, emellett kiváló kommunikációval és gyors reakcióidővel támogatunk a felvetéli folyamat során.

Outsourcing megoldás

Működhetünk a kiszervezett HR csapatodként, így a teljes toborzási és kiválasztási folyamatot kézben tartva – mindig üzleti céljaidhoz igazítva. Az RPO révén projekt alapon tudunk hatékony megoldást kínálni egyedi munkaerő igényeidre.

ÜGYFELEINK MONDTÁK

Korrekt kommunikáció

“Kapcsolattartónk szakmai múltja, megbízhatósága és ügyfélközpontú hozzáállása mindig garancia volt a sikerre. Az együttműködésünk hatékony és sikeres volt. A jövőben is szívesen dolgoznék vele.”

Klára, Senior HR Specialist

Sikeres együttműködés

“Több mint 10 éves pályafutásom során ez az első olyan együttműködés, ahol azt érzem, hogy maximálisan megtesznek mindent a kollégák, hogy jó jelölteket találjanak nekünk. Bizalmi viszonyt alakítanak ki a pályázókkal és sajátjuknak éreznek minden keresést. Gyorsak, precízek és lelkükön viselik a pályázók sorsát az elhelyezések után is. És én is mindig számíthatok rájuk!”

Petra, Head of HR

Megbízhatóság

“Ha segítségre van szükségünk a jelöltekkel kommunikáció terén, mindig ott vannak. A legnagyobb bajban mindig számíthatunk az Innoview teamre. Precízen, összeszedetten dolgoznak, a tőlük érkező riportok informatívak. Csapatként dolgoznak együtt és velünk is.”

Anett, Onsite Recruiter

Share This