Rólunk

IT. Karrier. Innoview

Missziónk

Hatékony, gyors és rugalmas megoldásokat kínálunk: legyen szó projektmenedzsmentről, munkaerő-toborzás és -kiválasztásról, valamint az IT és üzleti funkciók részleges vagy teljes kiszervezéséről.

Referenciáink

Iparágak

ICT

A digitalizáció megállíthatatlan. Az informatika robbanásszerű növekedése több, mint 20 éve kezdődött és lendülete napjainkra sem csökkent. A szektor dinamizmusa érinti a nagy vállalatokat és start-up cégeket egyaránt, akik IT szakembereket keresnek. Testre szabott megoldásainkkal segítünk megtalálni a tech-tehetségeket.

FINTECH

A FinTech sikere a tehetségek megszerzésén áll. A FinTech cégek hihetetlen iramban növekednek, egyre több tech-talentre van szükségük, hogy lépést tartsanak a piac igényeivel. Értünk a pénzügy és a technológia nyelvén is – készen állunk, hogy szállítsuk neked a FinTech jelölteket Európa-szerte.

PÉNZÜGY

A pénzügyi szektor az innovációk hatására hatalmas iramban fejlődik. Az európai digitális átalakítási projektek az elkövetkező években is versenyt generálnak majd a legjobb digitális szakemberekért. Ahogy haladunk a digital-first világ felé, gyorsul a tech-jelöltek iránti igény az egész pénzügyi ágazatban.

Miért válaszd az InnoViewt?

Megbízható

Hosszútávú üzleti kapcsolatokat építünk. IT karrier specialistaként elégedett ügyfeleink és jelöltjeink alkotják háttérbázisunkat. Számunkra a karrier nem egy rövidtávú lehetőség.

Testreszabott

Minden cég egyedi munkaerő igényekkel bír, felismerve ezeket tudunk tökéletesen testhez álló megoldásokat adni, hogy elérhesd üzleti céljaidat.

Tapasztalt

Tudjuk, hogy mi a lényege a betöltésre váró pozícióknak. Egy nyelvet beszélünk a fejlesztőkkel: legyen Python vagy Swift, treasury vagy AP – értünk a nyelvükön.

Share This