Contingent workforce

Contingent workforce szolgáltatás

Hatékony megoldás IT és FinTech pozíciók betöltéséhez

Fő üzleti tevékenységed mellett újra és újra indulnak projektjeid. Ezek megvalósítását zökkenőmentesen szeretnéd: elkerülve a nagy kockázattal járó megoldásokat.

Mi segítünk neked abban, hogy IT projektjeid során megtaláld az egyensúlyt az állandó alkalmazottak és a szerződéses foglalkoztatás között. Mindezt az eddigieknél gyorsabb, költséghatékonyabb módon.

Miben nyújt megoldást a csapatodnak:

 

  • Hiányzó IT tudás
  • Költséghatékony létszámnövelés
  • Üzleti rugalmasság erősítése
  • Változó üzleti igények
  • Új pozíciót próbálnátok ki
  • Új csapattagot próbálnátok ki

Mikor van szükséged contingent workforce szolgáltatásunkra?

Összegyűjtöttük a főbb előnyöket, melyek miatt érdemes igénybe venned Contingent Workforce szolgáltatásunkat.

Az IT projekted feladatok sorozatából épül fel: tech feladatok határidőkkel, erőforrásokkal és elvárt eredményekkel. Minden részét meghatározzák kitűzött céljaid és a projekt költségvetése.

Hosszú és nehéz folyamat lehet számodra, hogy tapasztalt IT szakembereket toborozz és vegyél fel, miközben a vállalati HR policy megkötéseit is betartod. Gondolj rá másképp: válassz alternatív megoldást, és hozd ki a legjobbat a projektedből!

SZAKÉRTELEM

Egy IT projekt során informatikai szakértelem mellett szükség van olyan karakterjegyekre, melyek révén működőképes lesz a projekt team. A felvételi folyamat során mindig lesz egy olyan pont, amikor az a kérdés, hogy a leendő munkatárs team-fit vagy nem. Ha Contingent Workforce szolgáltatásunkkal fogtok betölteni egy pozíciót, akkor a szaktudás és a személyiségjegyekről egy éves garancia idő mellett tudtok megbizonyosodni.

IT TAPASZTALAT

A projekted során tapasztalt informatikusokra tudsz építeni, nem csak junior tehetségekre lesz szükséged. A senior és mid tudással rendelkező szakemberek ritkán jelentkeznek állásokra, hetente keresik meg őket új ajánlatokkal. Szolgáltatásunkkal azonban rövid időn belül rendelkezésedre állnak egy éves garanciával.

KÖLTSÉGHATÉKONYSÁG

A Contingent Workforce lényegében egy havidíjas szolgáltatás, ami kiváltja a hosszú és költséges toborzási folyamatot, valamint azt követően a bérköltség mellett felmerülő adó- és járulékterheket.

ALACSONY KOCKÁZAT

A klasszikus felvételi folyamat során próbaidővel tervezhetünk egy új munkavállaló esetén: 3 hónap, amely során kiderülhet, hogy kölcsönösen elégedettek vagyunk-e. Ha bármilyen okból valamelyik fél nem folytatná a munkaviszonyt, akkor a toborzási és felvételi időszak újra kezdődik. Contingent Workforce szerződéssel rendelkező partnereinknek kisebb a kockázat: a “Try and hire” opció révén 12 hónap után lehetőségük van, hogy állandó állományba átvegyék a már kipróbált jó munkaerőt.

IT PROJEKTEK

Világszerte tapasztalható trend, hogy a legtöbb munkafolyamat már projekt alapon szerveződik, ez a trend érvényes IT és FinTech területen is. Mindeközben a vállalatok igénye dinamikusan változik, ha IT és FinTech szakemberekről van szó: az egyik projektben éppen elég 5 fő, a következőben pedig már 11 főre kell növelni a létszámot, majd néhány hónap elteltével a legújabb projektfeladatra ismét kisebb létszámmal tud hatékonyan működni a csapat.

Évtizedes távlatból nézve egyedül a munkaerőhiány állandó ezekben az iparágakban. Tudjuk, hogy sokkal több nyitott tech pozíció van, mint amennyi releváns IT szakember – ez Magyarországon 26.000 betöltetlen állást jelent az IT szektorban. Globálisan nézve ez a szám 2030-ra várhatóan 85 millió lesz nemzetközi tanácsadó cégek becslése alapján.

Contingent Workforce szolgáltatásunk lényegében havidíjas megoldást biztosít a jelenlegi piaci helyzetre. Több szempontból tökéletes választás, ha IT projektekről van szó. Alapvetően nagyvállalatoknak, valamint nagy erőforrás igényű projektek esetében ajánljuk. Kiemelt előnye, hogy Time & Materials típusú szerződéses együttműködést jelent és 12 hónapnyi garanciaidő ad plusz biztonságot szerződött partnerünknek.

A Try & Hire opció pedig arra az esetre nyújt megoldást, ha a szerződéses idő után állandó alkalmazottként foglalkoztatnátok tovább a Contingent Workforce szolgáltatás keretében már megismert és jól bevált szakembert. 

SIKERES PROJEKT

ELÉGEDETT ÜGYFÉL

AKTUÁLIS PROJEKT

CSÉSZE KÁVÉ

CLIENT TESTIMONIALS

HATÉKONY ÉS RUGALMAS

“A csapataink együtt dolgoztak, optimalizálták a folyamatainkat, így több időnk maradt a stratégiára. Az Innoview-nak ebben nagy szerepe volt.”

ALEXANDER, LEAD PM

GYORS ÉS GÖRDÜLÉKENY KOMMUNIKÁCIÓ

“Amikor segítségre van szükségünk a jelöltekkel kapcsolatban, az Innoview-re mindig számíthatunk: pontosan és jól szervezetten dolgoznak.”

ANNA, HIRING MANAGER

TUDÁSBÁZISUNK IT PROJEKTEKHEZ

Minden IT projekt megvalósítása specifikus informatikai szaktudást és években mérhető releváns tapasztalatot igényel. IT projektekhez kompetenciánk alapját aktív fejlesztői, elemzői, PM és tesztelői tapasztalattal rendelkező kollégáink adják.

Tapasztalt szakembereink az első munkanapjuktól együttműködnek a csapatoddal kollégaként. A közös munka során saját pozíciójuknak megfelelően olyan applikáció fejlesztéseket, elemzői riportokat, PM és tesztmenedzseri megoldásokat adnak, amelyre nagy szüksége van a csapatnak. Naprakész tudással, modern technológiákkal dolgoznak és nemzetközi standardeknek megfelelő módszertan alapján dolgoznak, hogy biztosítsák a projekt sikerét.

  • ALKALMAZÁS FEJLESZTÉS
  • ÜZLETI ELEMZÉS
  • PROJEKT MENEDZSMENT
  • TESZTMENEDZSMENT
Share This