OUTSOURCING

OUTSOURCING SZOLGÁLTATÁS

Ha kész vagy üzleti stratégiád részeként gondolni az outsourcingra, jó úton jársz.

Outsourcing megoldásainkkal abban tudjuk támogatni üzleti sikereidet, hogy projektcéljaid mindig határidőre és a tervezett végeredménnyel valósuljanak meg. Válaszd a számodra éppen szükséges Outsourcing szolgáltatásunkat IT funkciókra, munkaerő-toborzás és -kiválasztás vagy üzleti területről.

RPO

A Recruitment Process Outsourcing tökéletes megoldást jelent munkaerő igényeidre, ha egy nagyszabású projekted miatt rövid határidővel van szükséged jelentősebb létszámú új tech team felépítésére. Az RPO szolgáltatással levesszük a válladról a munkaerő toborzást és -kiválasztást, valamint megkímélünk attól, hogy saját Talent Aquisition csapatot kelljen felépítened vagy a meglévőt bővítened.

ITO

Legyen szó data center migrációról vagy banki alkalmazás fejlesztési projektről, IT outsourcing szolgáltatásunk révén tapasztalt IT szakemberrel tudjuk kiegészíteni csapatodat. Sikeres komplex IT projektekben szerzett tapasztalatokkal rendelkező tech szakértőink tudásbázisa áll rendelkezésedre.

BPO

Kész megoldásunk van rá, hogy üzleti folyamataid szintet lépjenek. Naprakész tudással és tapasztalattal rendelkező üzleti elemzőink, alkalmazás fejlesztőink, alkalmazás üzemeltetőink, valamint projektmenedzsereink tudásbázisa áll rendelkezésedre Business Process Outsourcing szolgáltatásunkkal.

OUTSOURCING PROJEKTJEINK

A munkaerő kiszervezés valójában stratégiai döntés. A tech szektorban tapasztalható munkaerőpiaci kereslet megállíthatatlan, de az outsourcing jó megoldást nyújt számodra, így fő üzleti profilodra fókuszálhatsz, miközben az IT munkafolyamataid jó kezekben lesznek. IT Outsourcing szolgáltatásunk révén kiválthatod az akár hónapokig tartó munkaerőkeresést válthatsz – kurrens mid és senior IT tudással rendelkező szakembereket tudunk biztosítani igényed szerint.

Outsourcing csapatunk szakembereivel megoldható, hogy a munkafolyamatok teljesen igényeidre szabhatók. A munkavégzés helyszíne lehet üzleti partnerünk irodájában vagy a háttérből budapesti irodánkban. Ha RPO szolgáltatásunkat választod, a teljes toborzási és kiválasztási folyamatot céged meglévő szabályzataihoz, folyamataihoz és vállalati kultúrájához igazítjuk.

MIÉRT VÁLASZD
OUTSOURCING SZOLGÁLTATÁSUNKAT?

Összegyűjtöttük a főbb előnyöket

NAPRAKÉSZ TUDÁSBÁZIS

Outsourcing szolgáltatásunk segítségével elérhetővé válik számodra magasan képzett IT, FinTech szakembereink és recruitereink tudása, mellyel a te üzleti folyamataid sikerét támogatják.

FŐ PROFILODRA FÓKUSZÁLHATSZ

Koncentrálhatsz üzleti folyamataidra és azok fejlesztésére. Minden, ami fő tevékenységi körödön kívül felmerülő feladat, mint a projektmenedzsment, egy új vállalati mobil applikáció fejlesztése vagy éppen a meglévő app bővítése extra figyelmet igényel – ezeket bízd tapasztalt kollégáinkra.

HATÉKONYSÁG NÖVELÉS

A releváns tapasztalattal rendelkező munkaerő igazi ereje a jó idő- és költséghatékonyság mellett a rendelkezésre álló eszközök és technológiák magabiztos használatában mutatkozik meg.

RUGALMAS MUNKAERŐ

Bizonyos munkakörökre folyamatosan szükség van üzleti céljaid eléréséhez, néhány fontos pozíció pedig bizonyos időszakokra vagy egy adott projekthez szükséges. Válaszd a rugalmas megoldást, amit az outsourcing szolgáltatási portfóliónk biztosít.

OUTSOURCING

IT + FinTech + Projektmenedzsment + Toborzás

 

SPECIALISTÁK VAGYUNK

DOLGOZZ SZAKÉRTŐKKEL

IT OUTSOURCING

Az IT szektor pozícióinak többsége 10 éve még nem is létezett, 5 éve pedig más technológiákkal működött. Negyedévente születnek újabb IT munkakörök, azonban nem feltétlenül szükséges, hogy az állandó csapatod képes legyen minden típust lefedni. Válaszd ki, hogy milyen tudásra van szükséged és fejlesztőktől elemzőkig biztosítjuk csapatod számára a hiányzó tudást.

RECRUITMENT PROCESS OUTSOURCING

Csak az igényeidnek legjobban megfelelő jelentkezőket választjuk számodra – legyen szó egy komplex pozícióról vagy egy komplett csapat felépítéséről. A közreműködésünkkel felvett munkavállalók több, mint 80%-a marad próbaideje után is új pozíciójában.

BUSINESS PROCESS OUTSOURCING

Ha egy új FinTech applikáció fejlesztése is szerepel céged célkitűzései között vagy egy meglévő alkalmazás üzemeltetését oldanád meg a leghatékonyabban, akkor tervezhetsz fejlesztő és üzemeltető csapatunk tudásával és tapasztalatával. Üzleti elemzőink szaktudásával hatékonyabb lehetsz kockázatkezelésben és üzleti folyamataid fejlesztésében.

ÜGYFELEINK MONDTÁK

Great partnership

“Mindig öröm az INNOVIEW-al együtt dolgozni, mert rendkívül rugalmasak, és igyekeznek az igényeinkre szabott megoldásokat nyújtani.”

Alexander, HR manager

Good communication

“Nagyon megnyugtató volt a közös munka során lévő folyamatos kommunikáció és visszajelzés, és azt ezt jellemző profizmus és gyorsaság.”

Alexander, lead PM

Értékes tanácsok

“Az INNOVIEW olyan értékes tanácsokkal is el tudott látni a közös munkánk során, ami nagyban hozzájárult a sikereink eléréséhez.”

László, CIO

Share This