Projektmenedzsment

Projektmenedzsment szolgáltatás

Egy komplex projekt során a professzionális projektmenedzsment kulcsfontosságú a kezdetektől.

A projekted megvalósítását zökkenőmentesen szeretnéd: a tervezett időben és költségvetéssel.

Mi segítünk neked abban, hogy a hosszútávú stratégiád működjön és a soron következő célkitűzéseidről se kelljen lemondanod.

A projekted során szükséged lesz:

 • Szakértelemre
 • Rugalmasságra
 • Sok új ötletre
 • Kitartásra
 • Iparági tapasztalatra
 • Határidők betartására
 • Hatékony módszertanra
 • Minőségi munkaerőre

MIÉRT VÁLASZD PROJEKTMENEDZSMENT SZOLGÁLTATÁSUNKAT?

Összegyűjtöttük a főbb előnyöket, melyek miatt érdemes igénybe venned PM szolgáltatásunkat

A projekted feladatok sorozatából épül fel: egymásra épülő és párhuzamosan futó részfeladatok láncolata. Minden részét meghatározzák kitűzött céljaid és a határidők mellett a rendelkezésedre álló erőforrások.

Konkrét elvárásaid vannak és szeretnéd, hogy mérföldkövek mentén haladjon a projekt, amihez tervezett munkaórákkal, emberi erőforrással, készletekkel és eszközökkel rendelkezel. Nem bízhatod a véletlenre. Mi segítünk, hogy a legjobbat hozd ki a projektből.

A kérdés nem az, hogy legyen professzionális projektmenedzsered vagy ne, hanem az, hogy mikortól és kivel szerződj PM szolgáltatásra.

SZAKÉRTELEM

A legtöbb projekt azért bukik el vagy azért nem hozza az elvárt eredményeket, mert a felelős projektmenedzser nem rendelkezik a megfelelő szakértelemmel. Dolgozz szakértő projektmenedzsereinkkel és biztosítsd projekted sikerét!

TUDÁSBÁZIS

Ha olyan projektmenedzserrel dolgozol, aki az adott szakterület specifikus tudásával rendelkezik, az olyan, mintha a létező legújabb és leghatékonyabb technológiát választanád egy feladatra.

TAPASZTALAT

Ha a projektmenedzser nem rendelkezik a projekt méretéhez és komplexitásához szükséges tapasztalattal, akkor a projekted teljes életciklusa során több lényeges tervezett eredmény megvalósulása elmaradhat.

HATÉKONYSÁG

Amikor hatékonyságról beszélünk, mi költséghatékonyságra és produktivitásra gondolunk. Ez a két faktor minden projektnél alapvető fontosságú, függetlenül a projekt típusától és méretétől.

PROJEKTJEINK

Magasan képzett és tapasztalt projektmenedzsereink és projekt asszisztenseink bevonásával projektcéljaidból megvalósítható terv lesz. Szektorspecifikus szakmai tapasztalattal rendelkező PM csapatunkkal biztosítjuk számodra, hogy a projekted kiegyensúlyozottan haladjon a tervezett eredmények felé. Kiszámíthatóvá és tervezhetővé tesszük a projektfolyamatokat, ezzel valódi biztonságot adva neked és a többi döntéshozónak.

 Projektmenedzsereink az első munkanaptól szorosan együttműködnek a csapatoddal. A közös munka során elősegítik a hatékony munkavégzést, miközben naprakész információkat biztosítanak és kapcsolatot tartanak az érintett stakeholderekkel. A kitűzött projektcélok érdekében pedig biztosítják a szükséges folyamatok és eszközök bevezetését. A legmodernebb nemzetközi standardek és metodológiák révén biztosítjuk, hogy összetett IT vagy FinTech projektek is eredményesen működjenek.

SIKERES PROJEKT

ELÉGEDETT ÜGYFÉL

AKTUÁLIS PROJEKT

CSÉSZE KÁVÉ

CLIENT TESTIMONIALS

RUGALMASSÁG ÉS HATÉKONYSÁG

“A csapataink együtt dolgoznak, optimalizáltuk a folyamatainkat, ezáltal sokkal több időnk jut a stratégia kialakítására, amiben nagy szerepe van az INNOVIEW-nak.”

ALEXANDER, LEAD PM

FOLYAMATOS KOMMUNIKÁCIÓ

“A közös munkánk során folyamatos volt a kommunikáció, ezért mindig pontosan tudtuk, hogy mi történik, ami nagyban megkönnyítette a munkánkat.”

ANNA, HIRING MANAGER

KÖLTSÉGHATÉKONY MEGOLDÁS

“Mivel egy rendkívül költséghatékony megoldásról beszélünk, sokkal többet tudtunk költeni más dolgokra, ami jelentősen megnövelte a hatékonyságunkat.”

ALEXANDER, HR MANAGER

JELÖLTEK ELÉRÉSE

“Az INNOVIEW olyan jelölteket is meg tudott szólítani, aki tényleg a szakmai legjobbjai, így nekünk csak választani kellett közülük.”

LÁSZLÓ, CIO

PROJEKTMENEDZSMENT TUDÁSBÁZISUNK

A projektmenedzsment sokrétű szakmai felkészültséget és gondos tervezést igényel, hiszen az aktuális munkafolyamatok és költségek monitorozása mellett a nemzetközi projektmenedzsment standardok alkalmazását és betartatását is magában foglalja.

PM kompetenciánk alapját aktív projektvezetési tapasztalattal rendelkező, szakmai minősítéssel rendelkező kollégáink adják. Projektmenedzsereink folyamatos képzésének köszönhetően a legmodernebb projektvezetési megoldásokkal dolgozunk. Komplex integrációs és fejlesztési projektek esetében PM szolgáltatásunk mellett projektmenedzsment irodával támogatjuk a projektvezetőt, így a projekt hatékony operatív működését.

 • PMI / PMP
 • 6SIGMA
 • ITIL
 • AGILE
Share This