Karrierlehetőség a nehéz időkben is!

Az élet nem állt meg az Innoview-nál, hiszen továbbra is találsz új álláslehetőségeket a karrier oldalukon. Ha pedig biztosra akarsz menni, akkor töltsd fel az önéletrajzodat vagy küldd el nekünk és felvesszük veled a kapcsolatot, amint új karrierlehetőségek nyílnak.

Megéri időben jelentkezni hozzánk, olvass tovább és megtudod miért!

 

INNOVIEW_KARRIERLEHETOSEG_ALLAS

Source: Freepik

Eddig komoly munkaerőhiány volt a piacon – a professzionális szakemberek terén pedig kiemelten – viszont jelenleg rengeteg tehetség szabadult fel a pandémiás helyzet miatt. Óriási lehetőség kínálkozik így a fejlődő cégek számára. Amennyiben hosszú távon sikeresek akarnak maradni és lépéselőnyt szerezni a versenytársakkal szemben, annál hamarabb kezdik el felkutatni a szabad tehetségeket, mielőtt azok a konkurensnél kötnének ki. Verseny indul!

Mit tehetsz, mint álláskereső?

    Ha nincs még állásod, mert a jelenlegi helyzet miatt elvesztetted vagy még nem találtad meg az igazit, ne csüggedj! Egyrészt érdemes aktívan nézegetned a karrieroldalunkat, másrészt, amennyiben nem találsz jelenleg olyan állást, ami elnyerné a tetszésed, ne felejtsd el feltölteni az önéletrajzodat! Bármikor jelentkezhetünk új karrierlehetőségekkel, ne szalaszd el a lehetőséget!

    Ha pedig van állásod és nem érzed, hogy ez az igazi, mindenképp érdemes elgondolkodnod. Elégedett vagy a munkaköröddel, többre vagy hivatott, szeretnél tovább fejlődni? Kérdéseiddel bátran fordulj hozzánk, tanácsot adunk és segítünk a továbbiakban elhelyezkedni. Nincsenek rossz kérdések.

    Ne maradj le!

    Amikor vége lesz ennek a nehezebb időszaknak, lehetőség nyílik teljesen új projektek és ennek köszönhetően új pozíciók kialakulásának a közeljövőben. Viszont addig teljesen felkészültnek kell lenni, előre tervezi és minél hamarabb beadni a frissített önéletrajzodat, hogy egyből elérhető legyél. Járj nyitott szemmel, hogy a számodra legjobb pozíciót időben el tudd csípni!

    Online Interjúk

    A fennálló helyzet előtt is elérhető volt nálunk ez az opció, viszont március közepe óta kizárólag online interjúkat folytatunk. Szerencsére ez a megoldás is ugyanúgy hatékony és jó hangulatban telik, mintha személyesen folyna a beszélgetés.

    Szeretnél többet megtudni a nyitott pozíciókról, karrierlehetőségekről? Nem akarsz lemaradni? Akkor kattints és küldd el az önéletrajzodat!

     

     

    Share This